foto: @Fotografie Boltje

Beste liefhebber van de Oldtimerdag,

Dit jaar presenteren wij een alternatief op de Oldtimerdag op zaterdag 12 september 2020.

Vanwege de corona maatregelen is het onmogelijk om de Oldtimerdag te realiseren zoals u van ons gewend bent. Wij denken een leuk alternatief te hebben bedacht en willen een tourrit van ca. 150 km uitzetten. De start is om 9.30 uur op de dagcamping, dit is het evenemententerrein in Park Zegersloot. U kunt zich aanmelden vanaf 8.00 uur. De finish zal eveneens op dit terrein zijn.

Deelname is dit jaar slechts € 5,00 per voertuig, dit is inclusief 1 lunchpakket. Voorwaarde van deelneming is inschrijving via onderstaand inschrijfformulier. Een 2e lunchpakket kost € 2,50 extra, gelieve dit bij aanmelding op te geven. Voor elke auto geldt een maximum van 2 lunchpakketten.
Wij zullen zorgen voor gratis koffie en thee bij aankomst.

Indien u wilt kunt u bij inschrijving een foto van uw bolide toevoegen, deze willen wij dan gebruiken op onze social media kanalen Facebook en Instagram en eventueel op onze website. Door het toevoegen van de foto bij uw inschrijving geeft u ons toestemming om deze daarvoor te gebruiken.

Vanzelfsprekend mogen wij deze dag louter organiseren als de regelgeving van de autoriteiten opgevolgd worden. Daarom verzoeken wij alle deelnemers zich hieraan te houden. Mochten de regels (van hogerhand) anders worden, dan zullen deze gerespecteerd moeten worden. Op de regels wordt gehandhaafd en deelnemers die niet meewerken zullen van het terrein worden verwijderd. Bij uw inschrijving geeft u toestemming om aan onze voorwaarden mee te werken, welke tevens op de website staan.

Wij hopen op deze manier een leuke invulling te geven voor iedereen die daaraan mee wil doen, zodat er dit jaar toch een ‘Oldtimerdag’ kan plaatsvinden.

Alle deelnemers ontvangen begin september een e-mail met instructies en routekaart. Hopelijk werken de weergoden net zo mee als afgelopen jaar met het prachtige weer.
Wellicht tot ziens op 12 september.

Met vriendelijke groeten,
het bestuur van Stichting Oldtimerdag Alphen aan den Rijn,

 

Inschrijven gaat heel gemakkelijk. Een paar vragen hieronder invullen en betalen via Ideal. Vul a.u.b. alle vragen in, anders krijgt u een foutmelding. De inschrijvingskosten zijn 5 euro, hiervoor krijgt u ook een lunchpakket mee voor onderweg. (Lunchpakket zal verzorgd worden door Back to Eddy’s). Voor de bijrijder kunt u ook een lunchpakket mee bestellen voor 2,50 euro.

Let op:
het is belangrijk om het juiste kenteken in te voeren.

Indien u heeft betaald, is uw inschrijving geregistreerd.
Heeft u nog andere vragen? Mail ons.
Verstuur mail


Heeft u een foto van uw voertuig en mogen wij deze op instagram en facebook plaatsen?

Totaal: € -