Beste liefhebber van de Oldtimerdag,

Dit jaar organiseren wij de 39e Oldtimerdag op zaterdag 11 september.

De traditionele Oldtimerdag in de Hooftstraat zoals die elk jaar vóór 2020 georganiseerd werd is geen optie in verband met de coronamaatregelen.

Omdat de tourrit vorig jaar een groot succes was willen wij dit jaar wederom een opzet zoals vorig jaar organiseren, gelegen op het terrein van de dagcamping in Park Zegersloot. Wij gaan ervan uit dat wij dit jaar -in tegenstelling tot vorig jaar- een lunchpauze onderweg mogen organiseren op een locatie waar tevens de lunchpakketten worden uitgedeeld. Toiletten zijn daar aanwezig.

Na de pauze kunnen de bromfietsen tot aan de finish op de dagcamping meerijden. Uiteraard kunnen de brommerrijders mee lunchen, daarvoor dienen zij wel tijdig aanwezig te zijn op de lunchlocatie.

Na terugkomst op de dagcamping zullen er wat voertuigen staan en jouw eigen voertuig mag daar tussen komen te staan. Wij zorgen voor  koffie en thee bij terugkomst.

Er zal op de dagcamping een snackwagen staan voor andere versnaperingen en wij proberen ook nog iets anders met lekkernijen te organiseren. Dit is niet gratis.

Graag willen wij jou (weer) als deelnemer verwelkomen op onze gezellige oldtimerdag.

De kosten zijn € 12,50 per voertuig inclusief berijder, voor de bijrijder zijn de kosten € 5,00. Dit is inclusief de lunch. Mocht er iets geregeld moeten worden in verband met allergieën dan vernemen wij dat graag per e-mail: secretaris@oldtimerdagalphen.nl

Indien je dat wilt kan je bij de inschrijving een foto van jouw gave bolide toevoegen, deze willen wij dan gebruiken op onze social media kanalen Facebook en Instagram. Door het toevoegen van de foto bij de inschrijving geef je ons toestemming om deze daarvoor te gebruiken.

Mocht je inmiddels zijn aangemeld of ga je jezelf nog opgeven dan ontvang je in de week vóór ons evenement nog een e-mail met instructies.

Bij vragen horen wij dat graag.

 

Wellicht tot ziens op ons evenement!

Met vriendelijke groeten,
het bestuur van Stichting Oldtimerdag Alphen aan den Rijn,

 

 

Inschrijven gaat heel gemakkelijk. Een paar vragen hieronder invullen en betalen via Ideal. Vul a.u.b. alle vragen in, anders krijgt u een foutmelding. De inschrijvingskosten zijn 12,50 euro voor een voertuig en 1 persoon, een extra persoon is 5 euro.

Let op:
het is belangrijk om het juiste kenteken in te voeren.

Indien u heeft betaald, is uw inschrijving geregistreerd.
Heeft u nog andere vragen? Mail ons.
Verstuur mail


Heeft u een foto van uw voertuig en mogen wij deze op instagram en facebook plaatsen?

Totaal: € -