Beste deelnemer van de Oldtimerdag,
U heeft zich ingeschreven als deelnemer voor onze oldtimerdag op zaterdag 16 september 2023, wij heten u alvast van harte welkom op ons evenement.

Vanaf 7.00 uur kunt u zich melden bij Tennis- en Squashvereniging Nieuwe Sloot, gelegen aan de President Kennedylaan 1 te 2402 NZ Alphen aan den Rijn (zie bijgaande plattegrond).
Navigatie: Kees Munstersstraat / Politiebureau.

bron googlemaps

Om 8.45 uur wordt de opstelling gemaakt voor de rondrit, deze start om 9.00 uur.


bron: route afstandmeten.nl

Indien u zich niet heeft opgegeven voor de rondrit en toch wilt meerijden kunt u dit alsnog bij uw aanmelding aangeven. Daarvoor dient u wel op tijd aanwezig te zijn.

Bij de inschrijving wordt u koffie en thee aangeboden. U ontvangt bij inschrijving de deelnemerskaart (verplicht in te vullen met uw gegevens en uw telefoonnummer waarop u bereikbaar bent als u even bij uw auto vandaan bent, mede op last van de lokale autoriteiten, met het verzoek deze daarna op uw dashboard neer te leggen), een rallybordje en het/de eventueel door u bestelde lunchpakket(ten).

Om 10.00 uur sluit de inschrijvingstafel en is de Blijenbergstraat open om vandaar uit het evenemententerrein op te rijden en naar uw aangegeven plaats te rijden.

Rond 10.15 uur komen de deelnemers van de rondrit aan bij de Blijenbergstraat om ook naar hun aangegeven plaatsen te rijden.

Indien u onverhoopt te laat bent kunt u zich tot uiterlijk 11.00 uur melden bij de meldpost aan het eind van de Blijenbergstraat ter hoogte van de Hooftstraat (zie bijgaande overzichtskaart, ingang Blijenbergstraat gemarkeerd met de ‘ster’, de meldpost gemarkeerd met het ‘kruis’). De meldpost is gelegen onder de Julianabrug (aan de rechterkant in de Hooftstraat).

Tussen 11.00 uur en 16.00 uur is het niet toegestaan met voertuigen te rijden op het evenemententerrein op last van de lokale autoriteiten.

Tijdens het evenement loopt de jury rond, er zijn prijzenbekers te winnen in diverse categorieën.

Om 16.00 uur sluit het evenement, vanaf 16.30 uur kunt u zich vervoegen naar Tennis- en Squashvereniging Nieuwe Sloot voor een hapje en een drankje, hiervoor ontvangt u per deelnemerskaart twee muntjes bij de aankomst op dat moment bij de inschrijftafel. Om 17.00 uur is de prijsuitreiking.
Het evenement sluit daar om 18.00 uur.

Bij noodgevallen kunt u tijdens het evenement ons noodnummer van de meldpost bellen:
06 – 21460067.

Tijdens het evenement zijn onze bestuursleden aanwezig, zij zijn herkenbaar aan hun lichtgrijze polo met op de rugkant de tekst ‘organisatie’. Ook zijn er diverse vrijwilligers aanwezig met op de rugkant de tekst ‘crew’. Bij vragen/opmerkingen kunt u ons altijd aanspreken.
Eveneens zijn er beveiligingsmedewerkers aanwezig.

Tot ziens op 14 september!

Vind ons op Facebook, Instagram, of stuur ons een mailtje